Az továbbra sem világos, hogy Albertnek milyen szerepe lehetett az énekesnő karácsony előtti eltűnésében. Mindenesetre most úgy tűnik, hogy végleg elváltak az útjaik.


Szakíthatott a barátjával Opitz Barbi - írja a Bors. A lap szerint legalábbis erre utalnak az énekesnő és Albert közösségi-oldalai.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, karácsony előtt Barbi családja egy nyilvános Facebook-csoportban tette közzé, hogy az énekesnő eltűnt. Pár órával később azonban a lány előkerült, igaz továbbra sem világos, hogy mi történt pontosan.

Bár sem az énekesnő, sem pedig a menedzsere nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban,

Barbi később az Instagramon azt írta, hogy „csak volt egy vita, semmi baj”.

Az énekesnő családja és barátja, Albert később egymásnak üzengettek a közösségi médiában. A Borsnak a lány egy közeli ismerős azt mondta, a környezete kezdettől fogva jelezte a sztárnak, hogy szerintük rossz lóra tett a fióval, de esetében is beigazolódott, hogy a szerelem vak. A forrás konkrétan úgy fogalmazott, hogy már amikor megismerték a fiút, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin.

A Bors szerint eddig azonban csak a letörölt képek és videók árulkodtak arról, hogy az énekesnő pontot tehetett a kapcsolata végére, ám most azt is kiszúrták: Albertnél is történt változás.

Barbi már nem is követi az Instagramon Albertet, a fiú profilján azonban még ott vannak a közös képeik. Viszont

Ez alapján pedig nehéz nem arra következtetni, hogy végleg elváltak az útjaik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!