Szörnyű tragédia történt Kaliforniában: egy 10 éves kislány öngyilkos lehetett, mert sokat bánthatták az iskolában.

Allison Wendelt vasárnap délután találta holtan otthonukban 9 éves kishúga, a látottak alapján pedig valószínűleg nővére saját maga vetett véget az életének

- írja az ABC7.

Az ötödikes gyerek a Santa Ana-i Hazard Általános Iskolába járt, ahol a pletykák szerint sokat piszkálhatták őt az iskolatársai. A rendőrség nyomozást indított, hogy kiderítsék, valóban az iskolai atrocitások vezethettek-e a feltételezhető öngyilkossághoz. Átvizsgálják a 10 éves lány telefonját is, hátha abban találnak bizonyítékot arra, hogy valaki bánthatta, zaklathatta őt.

Egyik osztálytársa szerint Allison mindig boldognak és viccesnek tűnt, mindenkivel kedves volt, és szerette megölelni a társait.

A helyi tankerület egy közleményben azt állította, mivel egyelőre nincs bizonyíték erre, elutasítják azt, hogy az ott ért sérelmek miatt halt meg a lány, akinek az elvesztése mindenkit megvisel az iskolában.

A tragédia másnapján, hétfőn krízistanácsadók jelentek meg az intézményben, hogy beszélgessenek a gyerekekkel, és várhatóan egész héten foglalkoznak majd velük.

Allison családja a GoFundMe oldalon gyűjtést indított, hogy fedezni tudják a kislány temetését. Szűkszavú leírásukban az szerepel:

"egy nagyszerű kis angyalt veszítettünk el".

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.