A polgármester a hét elején gyásznapot rendelt el a tragédia miatt, és az áldozatul esett kislány osztálytársainak azóta pszichológusok segítenek feldolgozni a történteket.


A 12 éves Louise nevű gyermek holttestére vasárnap találtak rá a németországi Freudenbergben.

Az egész országot megrázta az a bűnügy, amelyet tizenévesek követtek el egy német kisvárosban Észak-Rajna-Vesztfáliában. A helyi lapok információi szerint egy 13 éves kislány arra kényszeríthette 12 éves társát, hogy összesen

A saját osztálytársukat meggyilkoló lányok a TikTokon közzé is tettek egy beteges videót, amin az látható, hogy önfeledten táncolnak egy nappal a gyilkosság után - írta meg a Daily Mail.

A tinédzserek a gyilkosság elkövetése után otthagyták az erdőben az áldozatot, aki súlyos sérülései matt elvérzett. A gyilkosság oka egy gyerekes bosszú lehetett, mert korábban Louise kigúnyolta az osztálytársát.

A német kisvárosban nagy megrökönyödést váltott ki az eset. A polgármester a hét elején gyásznapot rendelt el a tragédia miatt, és az áldozatul esett kislány osztálytársainak azóta pszichológusok segítenek feldolgozni a történteket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!