A középkorú nő az indulás után lett rosszul, aztán ömleni kezdett belőle a vér.


Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air Abu-Dzabiba tartó járata csütörtökön Ankarában, miután egy nő rosszul lett és vérezni kezdett a fedélzeten - írja a Blikk. Az egyik utas szerint a jelenet olyan volt, mint egy horrorfilmben.

A gép némi késéssel 13.41-kor szállt fel Budapestről. Az indulás után azonban egy középkorú nő rosszul lett a fedélzeten, majd elájult. A személyzet ekkor megyngutatta az utasokat, hogy van orvos a gépen, aki el tudja látni a nőt.

Az utaskísérők a pilótafülke mögötti mosdót jelölték ki hevenyészett vizsgálószobának. Az orvos itt vizsgálta meg a nőt, de a vérzést nem tudta elállítani.

„Olyan volt, mint egy horrorfilmben, a vér tócsákban állt a mosdóban, a székeken és a folyóson, a hölgy gyerekei sírtak, senki sem tudta, hogy mit lehetne tenni” - mondta a Blikknek az egyik szemtanú.

Itt a landoláskor már mentőautó várta a nőt, és kórházba szállították. A Blikk úgy tudja, hogy a négyfős család szilveszterezni utazott volna Abu-Dzabiba, az édesanyát néhány héttel ezelőtt operálták. A műtét utáni heg szakadhatott fel, ez okozta a csillapíthatatlan vérzést.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!