A Los Angeles-i nő azt is elárulta, hogy már a vásárlást követően gyanús dolgok történtek a háza táján.


Egy amerikai nő kénytelen volt a rendőrség segítségét kérni, miután az aukción vásárolt házában egy óriási széfet talált - számolt be róla a LADBible.

A 28 éves, Los Angelesben élő Tiffany élettársával közösen vásárolta meg a lerobbant ingatlant, amiről úgy gondolták egy alapos felújítást követően álmaik otthonává válhat. Arra azonban nem számítottak, hogy az árban egy széf is benne lesz. A nő gyorsan hívott egy szakembert, aki köszörű és kalapács segítségével ki is nyitotta neki. Mindaz, amit benne talált azonban alaposan megdöbbentette a friss tulajt.

Tiffany azt is elmesélte, hogy már a vásárlást követően gyanús dolgok történtek a házuk táján. Egy ismeretlen személy felhívta őket azzal, hogy a házba a beköltözésük előtt néhány nappal betörtek. A pár a széfen azt is kiszúrta, hogy valaki vagy valakik megpróbálták kinyitni. A kulcsok átadását követően pedig egy férfi jelent meg a házuknál, aki azt állította, hogy a volt tulaj unokaöccse és a széf tartalmát szeretné megkapni.

A rendőrség bevonása után a házaspár kitakarította az otthont, de végül úgy döntöttek, hogy az ingatlant teljesen lebontják, és a semmiből újjáépítik, ami az előzményeket ismerve a legjobb döntésnek bizonyult.

@misstiffanyma Replying to @joyfulgordotv here’s everything we found in the 4000 lb safe! #theflip #fixerupper #renovation #homerenovation ♬ Buttercup - Jack Stauber


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!