Amint arról mi is beszámoltunk, ma megérkezett a 9. Star Wars-film utolsó előzetese.

A Skywalkerek történetére pontot tevő alkotás, a Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a mozikba, mától pedig jegyet is lehet kapni rá.

Legalábbis elméletben, a gyakorlatban azonban a hatalmas érdeklődés hatására kicsit túlterhelődött a rendszer.

A problémáról a Cinema City közleményben számolt be:

A Cinema City weboldalára érkező nagy terhelés miatt a Star Wars: Skywalker kora című filmre indított mai jegyelővétel során ismét lassulás tapasztalható a rendszerben. Tudunk arról, hogy történtek sikertelen tranzakciók, de ez az összes jegyeladáshoz képest elenyésző, a rendszer működik

- írták.

A jegyvásárlásra egyébként személyesen is van lehetőség a mozik jegypénztárjaiban, emellett folyamatosan újabb vetítési időpontok megnyitásával szeretnék még több rajongó számára elérhetővé tenni az új epizódot.

Mint írják, egy adott jegyvétel abban az esetben minősül sikeresnek, ha a vásárlás után a néző visszaigazoló e-mailt kap a Cinema Citytől. Akik a Cinema Citytől nem kaptak visszaigazoló levelet, azoknak nem sikerült a vásárlása, a levont összeget sürgősséggel jóváírják majd az adott bankszámlán anélkül, hogy azt külön jelezni kellene a mozihálózatnak. Ha a jegyvásárló nem rendelkezik a visszaigazoló levéllel, javasolják, hogy próbálja újra a tranzakciót.