Ákos, Márió és Dani is más-más versenyzőket jelölt meg lehetséges győztesként.


A Való Világ három kiesett játékosa vendégeskedett az RTL Reggeli című műsorának a vendége. Márió és Ákos a hétvégén búcsúzott a műsorból, Dani pedig a hatodik párbajon esett ki a játékból.

Mint kiderült, Ákost viselte meg legkevésbé, hogy nem mehetett vissza a villába. Dani egyenesen azt mondta:

Ákos a kiesését a „hisztijének” tudta be, de ő ezt gyorsan feldolgozta. Mint mondta, amint kiesett, el is engedte ezt. Neki az volt a célja, hogy legalább február 15-ig bent maradjon a műsorban, és ez sikerült is.

A legutóbbi hármas párbaj másik kiesője, Márió már sokkal nehezebben viselte, hogy nem mehetett vissza a villába.

„Még most sem tudatosult bennem. Az elmúlt két napban szerintem hat órát aludtam, folyamatosan azon gondolkodtam, hogy hol mit rontottam el.”

A Lisszával való kapcsolatáról azt mondta, hogy megtalálta azt a nőt, akit több éve keresett, és szerinte nem a bezártság miatt alakultak ki benne érzések a lány iránt.

Dani már kevésbé lelkesen nyilatkozott Melinaval való kapcsolatáról. Mint mondta, le szeretne majd ülni vele négyszemközt, hogy megbeszéljék, ami történt, de azt túlzás lenne kijelenteni, hogy most is dúlnának benne az érzelmek, jegyezte meg.

A beszélgetés végén a fiúkat arról is megkérdezték, hogy szerintük ki fogja megnyerni a műsort. Dani Renit tartotta esélyesnek, Márió pedig Ricót és Lisszát említette.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!