Húsvét előtt és húsvétkor félóránként nyuszis vonat hozza majd a megrendeléseket azoknak, akik ellátogatnak a Galffis Csokoládé Manufaktúrába.

Ha a Batthyány térre látogatunk elég hamar belebotlunk a trópusi hangulatú csokimennyországba, a Galffis Csokoládé Manufaktúrába, ahol kézművescsokoládé-, kávé- és teakülönlegességek várnak. A kézműves finomságok Gálffi Dezső manufaktúrájából érkeznek, aki a kávé és a csoki útját az ültetvényektől végigkíséri, egészen addig, míg az asztalunkra nem kerülnek a gőzölgő forró csokik, az izgalmas, saját pörkölésű kávék és természetesen a csokik minden mennyiségben.

Latin-amerikai, afrikai és délkelet-ázsiai ültetvényeken pakolják zsákokba a kávészemeket és a kakaóbabot, amiből a kézműves csokoládét gyártják. Most saját kávéfarm vásárlását tervezi, hogy tényleg a nullára csökkentse azokat a területeket, melyekre nem lát rá a kávécserje ültetésétől a kávégép működtetéséig. De nem csak ezek a dolgok teszik a helyet különlegessé!

A bolt ráadásul egyébként úgy néz ki, mint egy trópusi dzsungel, egy elvarázsolt mesevilág a főváros közepén, melyet családdal, barátokkal is felkereshetünk, de randihelyszínnek sem utolsó. Nyáron például kávékoktélokat szürcsölhetünk a teraszukon, szemben a Parlamenttel, míg télen inkább tejszínhabbal turbózott kávékülönlegességeket ajánlanak.

A reggelizni vágyókat friss szendvicsek, igazi tea- és kávékülönlegességek várják, és gondoltak azokra is, akik mentes, vegán vagy vegetáriánus étrendet követnek. A rendelhető finomságok között is találunk mentes opciókat, és természetesen a hazavihető óriási csoki- és kávékínálatból is számos cukor- vagy laktózmentes, vega és vegán termék közül válogathatunk.

Ráadásként haza is vihetjük a kedvenceinket, magunknak vagy ajándékba. Húsvétra akár egyedi, különleges csokikat is beszerezhetünk náluk!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!