Több héttel a kanadai sztár halála után sorra búcsúznak tőle Jóbarátok-beli kollégái. Mindannyian kiemelik hihetetlen komikusi képességeit.


Sokan meglepődtek rajta, hogy Matthew Perry váratlan halála után legismertebb volt kollégái, a Jóbarátok sztárjai nem búcsúztak el azonnal a színésztől a közösségi médiában. Már nagyon sok hollywoodi színész megemlékezett az 54 éves kanadai sztárról – köztük a sorozat néhány mellékszereplője is –, mire a sorozat öt másik főszereplője egy szűkszavú közös közleményt adott ki. A sztárok csak most, két és fél héttel a tragédia után posztolják búcsújukat az Instagramon.

Ahogy arról korábban írtunk, a Joey-t játszó Matt LeBlanc azt írta: „Matthew, fájó szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idő, őszintén szólva életem kedvenc időszakai közé tartozik. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem feledlek el. Soha.”

A sorozat Rachele magyar idő szerint szerda délután tette ki megható búcsúját.

Matty mindig meg tudta nevettetni az embereket. Sőt, úgy érezte, ha nem hallja a nevetésüket, abba belehal. Szó szerint az élete múlt rajta. De mindig sikerült neki. Mindannyiunkat megnevettetett”

– írta Jennifer Aniston, aki egyik utolsó csetelésüket is megosztotta. Ebben Perry egy elküldött közös kép mellé azt írta: „Az, hogy megnevettettelek, feldobta a napomat. Fel van dobva a napom :)” Amire Jennifer válasza az volt: „Ó, az első EZREDIK alkalom”.

A népszerű színésznő búcsúzó sorainak végén azt írja:

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Anistonnal szinte egy időben posztolta búcsúját a sorozatban Rosst játszó David Schwimmer is. Ő azt írta:

Hozzátette: „Sosem felejtem el a kifogástalan komikusi időzítésed és bemondásaid. Bármelyik egyszerű párbeszédet fel tudtad kapni, az akaratod szerint kiforgatni, és valami egészen eredetit és váratlanul vicceset faragni belőle, ez a mai napig megdöbbent.

A színész megosztotta kedvenc képét kollégájával, amihez azt írta: ez most egyszerre fakasztja mosolyra és tölti el bánattal.

David Schwimmer (@_schwim_) által megosztott bejegyzés

A Monicát játszó Courtney Cox valamivel korábban megemlékezett sorozatbeli férjéről, míg Lisa Kudrow cikkünk megjelenéséig nem jelentkezett új poszttal. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy az öt színész nem használja napi rendszerességgel a közösségi médiát. Matt LeBlanc például a mostani bejegyzés előtt utoljára ez év január elején posztolt – akkor is épp egy jó barátjáról, Ken Block amerikai autóversenyzőről emlékezett meg.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!