Nincs síremléke, de még egy fejfája sem. Egy barátja szerint temetése sem volt méltó a híres családnévhez.


Mintegy másfél éve mi is beszámoltunk róla, hogy mindössze 34 évesen meghalt Klapka György fia és örököse, Dennis.

A milliárdos és Mary Zsuzsi közös gyereke régóta egészségügyi problémákkal küszködött. Hamar kiderült, hogy a fiatalember egyik utolsó kívánsága nem teljesülhetett: nem temették édesapja mellé a Farkasréti temetőben.

A Blikk most utánajárt, milyen sorsa lett az ország egyik leghíresebb milliárdos örökösének.

Barátja, Erdei Márton Zsolt – akinek a karjai közt hunyt el – azt mondja, nem volt méltó a családhoz Dennis búcsúztatása.

– mesélte a lapnak.

A fiatal férfi temetése a Fiumei út szóróparcellájában volt, de sem ott, sem édesapja örök nyughelyén, a Farkasréti temetőben nincs nyoma síremléknek. A szóratóparcella mellett lévő márványtömbökön ugyan ott van az édesanyja, Klapkáné Mary Zsuzsi neve, Dennisé azonban nem. A temetőgondokságon azt mondták, a férfi nevét a család sehova nem vésette fel a temetőben.

„Ő a legtragikusabb sorsú ember, akit valaha ismertem. Éveken át küzdött az apja szeretetéért, próbált leszokni a káros szenvedélyekről, ám hiába. Az édesanyja volt a mindene, az ő halála után teljesen elveszett, a helyzetén pedig az sem segített, hogy az apjuk halála után a testvérei nem tartották vele a kapcsolatot, rajtam és egy-két barátján kívül az egyetlen támasza az édesapja felesége, Marika volt” – fogalmazott a Klapka-fiúról Erdei Márton Zsolt.

Klapka György 2017-es halála után megszakadt a kapcsolat a testvérek között, pedig a milliárdos életében törekedett arra, hogy egyben tartsa a családot, négy gyermekével, volt feleségével, Mary Zsuzsival és utolsó nejével, Marikával igazi nagycsaládként. A Blikknek Marika, Klapka utolsó felsége nemrégiben azt nyilatkozta: „Hetente vagy kéthetente megyek ki, pedig félek a temetőben, ki tudja, miért. A gyerekeim szokták kérdezni, miért megyek ilyen sűrűn, amire az a válasz, hogy ott érzem Gyuri jelenlétét, gondolatban ott tudok vele beszélgetni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!