László mobiltelefonja azóta is kicseng, a rendőrök ennyivel már szűkíteni tudták a keresést Pécsen.


Kicsöng a mobilja, de továbbra sem tudni a hollétéről annak a férfinak, aki Pécsen tűnt el még vasárnap. A Máltai Szeretetszolgálat munkatársa akkor munkahelyéről indult el, de azóta sem tudni róla semmit – írja a Ripost.

– mondta el a lapnak László felesége.

Egy állítólagos szemtanú láttam, amint a férfi idősebb hölggyel együtt pakolt egy autóba a pécsi vásárcsarnok épületénél, ezt azonban a térfigyelő kamerák egyelőre nem erősítették meg. Az biztos, hogy László mobiltelefonja egyelőre kicsöng, a rendőrök be is mérték azt, így valamennyire leszűkítve azt a területet, ahol a férfi lehet.

László eltűnésekor rövid farmernadrágot és egy piros, Máltai Szeretetszolgálatos pólót viselt, festett fekete haja van és barna szeme, és egy piros hátizsák van nála. A férfi körözési adatlapját IDE kattintva lehet megnézni.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Komlói Rendőrkapitányságon, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!