Nem változik a Forma-1-ben szereplő Aston Martin csapat felállása, így jövőre is Lance Stroll és Sebastian Vettel vezeti majd az autóit a világbajnoki sorozatban.

Kapcsolódó

"Másnap minden rendben lesz, vagy minden rosszra fordul" - film Schumacherről

Szeptember 15-én debütált a Netflixen a Michael Schumacher pályafutását feldolgozó dokumentumfilm, és ugyan a balesetéről is beszélnek, azt nem tudjuk meg, milyen állapotban van a Forma-1 hétszeres világbajnoka.

A brit istálló csütörtökön jelentette be, hogy a csapattulajdonos fia, a kanadai Stroll és a négyszeres vb-győztes német kap ismét lehetőséget.

Nagyon várom, hogy az új generációs autóval versenyezhessek. Másképp néznek majd ki, mint a jelenlegi autók, s az új technikai előírások lehetőséget adnak arra, hogy szorosabb versenyeket vívjunk

- mondta a csapat honlapjának Vettel.

Stroll hozzátette: "A következő szezonban hatodik évemet kezdem a Forma-1-ben, nagyon várom, hogy jövőre is Sebastiannel folytathassam. Az idei évben nem sikerült elérnünk azt, amit elterveztünk, de ez csak fokozza az éhségünket és a siker iránti vágyunkat a következő szezonban. "

Otmar Szafnauer csapatfőnök, a pilótákról szólva azt mondta, Stroll az egyik legtehetségesebb pilóta, akinek nyers tehetségéhez komoly versenyautó társulhat.

Vettel szintén hatalmas előnyt jelent csapatunk számára, és jövőre elvárjuk, hogy mindketten jól versenyezzenek

- tette hozzá.

Vettel az előző szezon végén a Ferraritól igazolt át az Aston Martinhoz, amellyel jelenleg a pontversenyben a 12., míg a 22 éves Stroll a 13. helyen áll.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!