A pároknak azt kellett rangsorolni, hogy kiben bíznak meg a legjobban és kiben a legkevésbé. Amint kiderült, hogy Muri Enikő és Tóth Szabi Young G Bécit és Mészáros Norinát tették az utolsó helyre, az utóbbi páros felszólalt a saját védelmükben. Sérelmezték, hogy annak ellenére, hogy állítólag szövetségesek, még Hódi Pameláék is eléjük kerültek, akikkel szerintük több konfliktusuk volt.

Kapcsolódó

Nyerő Páros: Hódi Pamela elsírta magát Muri Enikővel való vitája után

"Ő nekem annyit sem ér, mint egy szemeteszsák üresen."

Akkor én mit szövetkezzek veletek? Minek csináljak én bármit is, hogy ha te nem tartasz engem őszintének? Szerintem ez így igazságtalan

- kezdte Béci, majd a két férfi között hangos szóváltás indult köztük, amiről mindenkinek meg volt a maga véleménye.

A bizalmi rangsor alapján újraosztásra kerültek a szobák. Mivel Béciék és Szabiék végeztek az utolsó két helyen, ezért ők a kétágyas szobába kerültek, ami igencsak rosszul érintette őket az esti balhé után.

Én ebbe nem szeretnék belemenni. Inkább összecsomagolok és hazamegyek

- mondta Muri Enikő, aki el is sírta magát. Később párjának elmondta, hogy fizikailag rosszul lett a történtektől.

Az a bajom, hogy bántanak téged úgy, hogy te a saját játékunkat áldoztad fel azért, hogy másoknak jó legyen. Ráadásul még hazugnak is akarnak beállítani téged. Annyira undorító ez az egész, hogy konkrétan felfordult a gyomrom, és azért jöttem be, mert azt éreztem, hogy el fogom hányni magam.

A közös szobába költözés után Béci elbarikádozta magukat.

Nem akarok egy levegőt szívni se a Szabival. Nem érzem azt, hogy ezek után, ami ma este történt, nekem meg kellene felelnem meg jópofiznom kellene velük.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!