Conor McGregor lába eltört vasárnap hajnalban a Dustin Poirier elleni meccsén, ezért utóbbi nyerte a kettejük kiemelt harcát technikai kiütéssel.

Kapcsolódó

Conor McGregort nem az ellenfele, hanem bizarr lábtörése győzte le

Egy menetig sem tartott a harmadik összecsapás Dustin Poirier ellen.

A meccs után nem tétlenkedett Habib Nurmagomedov sem, aki 2018-ban legyőzte az ír bunyóst, de azóta is rendszeresen szájkaratéznak egymással. Nurmagomedov korábban is azonnal beszólt McGregornak a meccsei után, a kommentár ezúttal sem maradt el:

A jó mindig legyőzi a gonoszt. Nagyon örülök Dustin Poitiernek és remélem év végén az övé lesz a bajnoki öv

- írta Twitter-oldalán.

Good always defeats evil.
Very happy for @DustinPoirier I hope you will get the belt end of the year

- khabib nurmagomedov (@TeamKhabib) July 11, 2021

Ez volt a harmadik McGregor-Poirier összecsapás, 2014-ben az ír, idén januárban pedig az amerikai ketrecharcos nyert kiütéssel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!