Madeline Groves olimpiai és világbajnoki érmes ausztrál úszó szexuális zaklatás miatt lemondott a tokiói olimpiáról, és nem indul el a júliusi hazai válogatón.

Döntését Instagram-oldalán jelentette be a versenyző, aki a 200 méter női pillangó magyar világbajnokának, Kapás Boglárkának egyik fő vetélytársa lehetett volna a japán fővárosban.

Groves konkrét magyarázattal nem szolgált, csupán annyit közölt: nőgyűlölő perverzek miatt határozott úgy, hogy nem vesz részt az adelaide-i kvalifikáción. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem áll szándékában befejezni karrierjét, és indulni kíván más, az idei évre tervezett versenyeken, írja az MTI.

A 26 éves úszó a 2016-os riói olimpián 200 méter pillangón és a 4×100 méteres vegyes váltóval szerzett ezüstérmet, a 2015-ös vb-n pedig bronzérmes lett a váltóval.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!