Idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit szeptember 10-én.


A pályázat honlapja szerint

az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A 444.hu szúrta ki, hogy az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat ebben a kiírásban az MTVA határon túli tudósítói hálózatának alkotógárdája, az MTI hírszolgáltatásának alkotógárdája, a Hír TV alkotógárdája és a MediaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztőség érdemelte ki.

A nívódíjat egyébként tavaly három kormánypárti csatorna vehette át: a közmédia hírszolgáltatásának alkotógárdája, a TV2 Média Csoport Zrt. hírműsorai és alkotógárdája, illetve az ECHO TV hír- és hírháttér műsorai és alkotógárdája.

Az MTI tudósítása szerint a nívódíjat a MediaWorks Hungary Zrt. részéről Szakács Árpád, a cég központi print szerkesztőségének főszerkesztője és Toót-Holló Tamás, a központi online szerkesztőség főszerkesztője vette át a MediaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztősége nevében vette át Latorcai Jánostól, az Országgyűlés alelnökétől.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!