A 2018 elején alakult BittnerSweet zenekar Bittner Dániel dalszerző-énekes köré szerveződött, aki egyfajta ismeretlen ismerős, hiszen korábban láthattuk már színészként vagy néhány éve a Ki Mit Tube online verseny döntőseként is. A tagok a magyar alternatív színtér jól ismert figurái, Székely Balázs dobos, Martinkó Tamás gitáros és Horváth Gábor basszusgitáros.


"A dalaim többnyire az esendőségről szólnak. Szerintem nincs izgalmasabb az emberekben az esendőségüknél. Remélem, hogy lesznek, akik magukra ismernek a dalokban, mert ez az értelme számomra az egésznek"

– mondja Bittner Dániel, majd hozzáteszi: "Néha magamat is meglepem, mennyire pesszimista tudok lenni. – A zenének is az a lényege szerintem, hogy meghalljuk benne egymás érzéseit, és ettől erősebbek legyünk."

A Bármerre című dal, melynek zenei rendezését Takács Zoltán Jappán vállalta magára, először a Petőfi Rádióban debütált, most pedig a klip is elkészült hozzá.

Íme:

A dal és a videó a mai világ felszínességéről szól, mottója a következő lehetne:

"Érezted már úgy, hogy nem veled, hanem körülötted történnek a dolgok? Hogy zajlik az élet és nem vagy aktív résztvevője, mindenre csak bólogatsz, vagy helyette egy jó dalt hallgatsz?"

A zenekar hamarosan élőben is bemutatkozik, a koncertdátumokat hivatalos honlapjukon, illetve Facebook-oldalukon teszik majd közzé.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!