Az épület központi fűtésrendszerében több hibát is találtak a tesztelés során, ezeknek pedig csak egy részét sikerült eddig kijavítani.


Nincs fűtés a János Kórház négy osztályán - írja a 444. A lap birtokába jutott egy levél, amit Winkler Gábor, az Észak-budai Szent János Centrumkórház orvosigazgatója küldött a Nemzeti Népegészségügyi Központnak és az Országos Mentőszolgálatnak. Ebben

A levél szerint a gasztroenterológiai ellátás lemondása érinti a Margit Kórház területét is, mivel a Kórház korábban annak ellátását átvette.

A kórház kommunikációs vezetője később megerősítette, hogy valóban gondokat okoz a fűtés hiánya négy osztályon. Mint írták, az épületeknek központi fűtésrendszere van, amit már hetekkel ezelőtt beüzemeltek tesztelés céljából, és ekkor több hibát is tapasztaltak. Ezek egy részét sikerült kijavítani, de egyes épületek esetében még mindig fennálnak.

- írta az intézmény. Azt is hozzátették, hogy olajradiátorokat állítottak üzembe, a plusz takarókon kívül pokrócokat is adnak a betegeknek, illetve elrendelték további hősugárzók beszerzését és beüzemelését is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!