Hatalmas boldogságot okoztak a manchesteri rendőrök egy 93 éves nőnek, amikor letartóztatták. Josie Birds egész életében szerette volna átélni, hogy milyen az, amikor bilincsben, szirénázó rendőrautóval viszik el, de mindig túlságosan jó volt - írja a Guardian című brit lap.


Pam Smith, a Twitteren mondott köszönetet a rendőrségnek, amiért valóra váltották a nagymamája nagy álmát. Az unoka leírta, hogy a nagymamája egészsége az utóbbi időben romlani kezdett, de nagyon szerette volna, ha letartóztatják valamiért, még mielőtt túl késő lenne.

Aranyból van a szíve, és tényleg nagyon élvezte ezt a napot. Köszönöm, hogy valóra váltották az álmát!

A rendőrség ugyancsak a Twitteren számolt be az esetről. Leírták, hogy néhány héttel ezelőtt kereste meg őket egy nő azzal, hogy az idős nagymamája nagyon szeretné, ha letartóztatnák. Úgy érezték, hogy a közösség szolgálatába egy ilyen kívánság teljesítése is beletartozik. Hangsúlyozták ugyanakkor, hogy miközben Josie Birds letartóztatásán dolgoztak, egyetlen rendőr sem hiányzott a posztjáról. Örülnek, hogy segíthettek kihúzni egy dolgot, egy idős hölgy bakancslistájáról.

Hello, I'm glad our officers could help out, looks like she got the full experience! Give our best to Josie and I'll try and pass your message back to the officers who kindly helped out.

- Greater Manchester Police (@gmpolice) 2019. június 25.

Nem Josie Birds volt az egyetlen idős, brit nő, aki letartóztatásról álmodozott. Márciusban a 104 éves Anne Brokenbrowt vitték el saját kérésére, bilincsben az egyenruhások egy bristoli idősek otthonából. Később ő is azt nyilatkozta, nagyon hálás azért, hogy olyasmit élhetett át, amit korábban soha.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!