Július óta tombolnak bozóttüzek Ausztrália legtöbb részén, a tűzben eddig több mint félmilliárd vadállat pusztult el, a hivatalos statisztikák szerint 18 ember vesztette életét és többezer ház égett le. A Just Jared azt írja, tűz már fenyegeti az asuztrál színésznő, Nicole Kidman házát is. Kidman Instagramján posztolt arról, hogy családjával 500 ezer dollárt, vagyis közel 150n millió forintot adományoznak a tűzoltó szervezeteknek.


View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on Jan 4, 2020 at 3:10pm PST

Ugyanennyit utalt közvetlenül a tűzoltó szervezeteknek Pink is. Az énekesnő Twitterén azt írta, teljesen lesújtja az, ami momst történik Ausztráliában, és Kidmanhez hasonlóan követőinek ő is ugyanazokat a szervezeteket ajánlotta, ha valaki egy kisebb vagy akár nagyobb összeggel támogatná a mentési folyamatokat.

I am totally devastated watching what is happening in Australia right now with the horrific bushfires. I am pledging a donation of $500,000 directly to the local fire services that are battling so hard on the frontlines. My heart goes out to our friends and family in Oz ❤️ pic.twitter.com/kyjDbhoXpp

- P!nk (@Pink) January 4, 2020

Kiemelt kép: Instagram/Nicole Kidman


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!