Noah Centineoba azonnal beleszeretett mindenki az A fiúknak, akiket valaha szerettemben, mi pedig be is tettük összeállításunkba, amiben azt találgattuk, kiből lesz majd a következő DiCaprio, most, hogy Leo már kiöregedett a fiatal szépfiú szerepekből.

The Wolf of Wall Street Year : 2013 USA Director : Martin Scorsese Leonardo DiCaprio Photo: Mary Cybulski. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

DiCaprio megöregedett, de van utánpótlás fiatal és szép színészekből

Még egyik sem múlt el harminc, és mindegyik nagyon jól mutat a tinilányok falán.

Jimmy Fallon műsorának, a Tonight Show-nak a legutóbbi adásában ő volt az egyik sztárvendég, ennek keretei közt pedig egy Dance Battle nevű szegmensben is részt vett, amiben a meghívott a műsorvezetővel vív táncpárbajt. A csavar az, hogy egy randomgenerátorral választják ki, hogy melyik körben kinek mit kell táncolnia, többnyire olyan kifejezések alapján, mint a tudományos szakterem láva lámpája. A közönség másodpercek alatt tőrt ki sikításban Centineo csípőmozgásától.

Kiemelt kép: YouTube


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!