Aranytrón is van a gépen, amin a brazil focista utazott. Eredetileg 400-an férnének el a gépen, de ő megcsinálta magánrepülőnek.


Ha nem elég a néhány személyes magángép luxusa, lehet szintet lépni: Neymar egy eredetileg 400 ember szállítására is képes Boeing 747-essel utazott Rijádba, amint a LadBible megírta.

A legendás brazil labdarúgó az Al-Hilal klubhoz csatlakozik, miután átigazolt a francia Paris Saint-Germaintől.

Az Insider jelentése szerint a gép Al Waleed bin Talal herceg tulajdona, és körülbelül 500 millió dollár értékű.

A gépet természetesen belülről teljesen átalakították. Az unalmas üléseket, amelyek általában több száz embert A-ból B-be szállítanának, egy 14 fős étkező, több hálószoba és egy

Neymar biztosan élvezte a pazarló luxust, azonban a lépés felháborodást váltott ki az interneten.

Néhány komment: „Nem hiszem el, hogy papír szívószálat használok, miközben az emberek magánrepülőn röpdösnek! Ez pazarlás.” „Még jó, hogy kimostam a paradicsomszószos üveget, mielőtt újrahasznosítottam.” „Soha többé nem iszom a papír szívószálból.”

Nem tudni, hogy hány ember utazott a Párizsból Rijádba tartó gépen, de biztos, hogy nem 400, amennyi elférhetne rajta. Az emberek azt érzik, hogy a műanyag szívószálak, újrafelhasználható zacskók és poharak hiábavalóak, ha óriásrepülőket fröcskölik tele a bolygó egét üvegházhatású gázokkal.

Ez több mint 53 tonna szén-dioxid.

Mielőtt karrierje következő állomására, Szaúd-Arábiába indult, elárulta, miért búcsúzik Párizstól.

„Sokat értem el Európában, de mindig is szerettem volna globális szereplő lenni, és új helyeken új kihívásokkal és lehetőségekkel próbálni magam”.

Sok sikert kívánva, mit is mondhatnánk? Egy klasszikust idézve: „kisebb hajó, nagyobb szerénység”.

Itt nézegethet képeket az égi trónusról, amiért mindannyian oly sokat komposztálunk évente.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!