Már megvan a részletes program is: idén a külföldi sztárok mellett például Majka és a Halott Pénz is fellép majd a Balaton-parti fesztiválon.


Újra Heineken Balaton Sound néven rendezik meg június 28. és július 1. között a Balaton-parti elektronikus zenei fesztivált. Már elérhető a rendezvény részletes programja is.

Az idén 150 éves sörmárka a névszponzoráció mellett számos ponton kapcsolódik a szervezéshez és az egyedi programokhoz. Filutás Anna, a Sound projektvezetője keddi közleményében úgy fogalmazott, hogy

„Ezt a törekvésünket segíti és erősíti, hogy tíz év után visszatér hozzánk - névadó támogatóként - a világ legismertebb sör márkája, a Heineken, akikkel közösen minden eddiginél nagyobb élményekkel készülünk a látogatóink számára.”

Varga-Nagy Eszter, a Heineken Hungária Vállalati Kapcsolatok és Kommunikációs Vezetője pedig arról beszélt a 24.hu-nak: a Heineken elhivatott, hogy felkarolja a kreatív úttörőket és a szenvedélyes felfedezőket, éppen ezért örültek, hogy már az induláskor együttműködhettek a fesztivállal.

Mostanra a zenei kínálat is kiegészült a magyar headliner fellépőkkel is. A külföldi sztárok, például Hardwell, Armin van Buuren, Blasterjaxx vagy Don Diablo - mellett idén fellép a fesztiválon Majka, illetve a Halott Pénz is. A részletes napi bontás már elérhető a fesztivál honlapján.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!