Mellár Tamás nyújtott be írásbeli kérdést a kormányhoz, konkrét válasz helyett azonban csak személyeskedést és "baloldalizást" kapott Rétvári Bencétől.


Nem adott konkrét választ Mellár Tamás írásbeli kérdésére Rétvári Bence államtitkár. A Párbeszéd országgyűlési képviselője arra lett volna kíváncsi, hogy Magyarországon pontosan hány, óvodásokat érintő nemátalakító műtétet végeztek el az elmúlt 5 évben.

Az ellenzéki képviselő emellett azt is szerette volna megtudni, hogy hány óvodást érintő nemátalakító műtét maradt el a kormány harcának sikere miatt.

Rétvári szerint az LMBT-lobbi káros hatásai már egész Európában éreztetik a hatásukat.

„Dániában 2016-hoz képest több mint a duplájára nőtt azoknak a gyermekeknek a száma, akik szeretnék megváltoztatni a nemüket. Svédországban 1500%-kal megnőtt azoknak a kislányoknak a száma, akik kisfiúnak tartják magukat. Tizennyolcszor több kiskorú kért nemi átalakítást 5 év alatt. Az USA-ban orvosi szakvélemény ellenére is kötelező elvégezni a nemi átalakító műtéteket, akár gyereken is” – sorolta a kormánypárti politikus, majd arról írt, hogy szerinte a baloldal Magyarországon is „teret adna a gyermekeket célzó LMBT-propagandának”.

Rétvári ezután hosszas felsorolásba kezd arról, hogy az ellenzékből pontosan kik és hogyan minősítették a kormány „gyermekvédelmi népszavazását”. Többek között Márky-Zay Péter, Tordai Bence és Ujhelyi István korábbi kijelentéseit idézte.

(via 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!