A Fidesz alelnöke kora reggeltől, lépésről lépésre dokumentálja Facebook-oldalán a disznótor fejleményeit. Egyik fotóján sem hiányzik a fejéről „Stop Soros” feliratú sapkája.


Szombat reggeltől disznóvágáson tevékenykedik Németh Szilárd, és a kormánypárt önjelölt gasztroszakértője nem mulasztja el fotókkal dokumentálni és Facebook-oldalán közkinccsé tenni a kulináris művelet fontosabb lépéseit.

Németh Szilárd előszeretettel posztol a közösségi médiában gasztrotematikájú bejegyzéseket, például karácsonykor ország-világ megcsodálhatta a kissé túltolt ünnepi menüjét. Ezúttal a disznóvágáson van a sor, melyre „Stop Soros” feliratú sapkában érkezett a Fidesz-alelnök, és a képek tanúsága szerint egy percre sem szabadult meg a disznótorhoz témájában nem igazán passzoló fejfedőjétől.

Bejegyzései szerint a hagymás vér elkészítésében is aktívan közreműködött, majd a kávészünet után az orjaleves megfőzésében ugyancsak részt vett.

Ellenben a kommentek már annál beszédesebbek, a kormánypárti politikus rendesen kap hideget-meleget a hozzászólóktól. A konkrét és durva beszólásoktól kezdve a finomabb, ironikus megjegyzésekig egészen széles a paletta, de persze olyanok is akadnak, akik jó szórakozást kívánnak neki a disznóságokhoz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!