Jessica Simpson sok celebhez hasonlóan úgy döntött, itt az ideje egy az eddigi életéről szóló könyv megírásának, amit hamarosan meg is jelentet. Az énekesnő ebben nehéz gyerekkoráról és alkohol- illetve drogfüggőségéről ír, na meg arról, miként döntött úgy 2017-ben, hogy ezeket abbahagyja. Nemrég be is ment Jimmy Kimmelhez, hogy könyvét promózza, és közben egy olyan sztorit osztott meg, amire elég sokan húzták fel egyszerre a szemöldöküket.

Arról beszélt, hogy amikor 12 éves volt és még a Mickey Mouse Clubban szeretett volna dolgozni Britney Spears, Ryan Gosling és Justin Timberlake mellett, de végül nem vették fel, a kapcsolat viszont megmaradt, főleg utóbbival. Annyira, hogy sok sok évvel később, amikor Simpson elvált első férjétől, Nick Lachey-től, találkozott Timberlake-kel, aki pedig Cameron Diazzal szakított akkoriban.

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Az énekesnő úgy fogalmazott, hogy nosztalgiából csókolóztak egyet, ami után Timberlake azonnal elővette a telefonját és üzenetet írt valakinek, aki mint kiderült, Ryan Gosling volt,

akivel évekkel korábban fogadtak, hogy melyikük csókolja meg először Jessica Simpsont.

Muszáj kihangsúlyozni, hogy bár a fogadás idején Timberlake gyerek volt, a győzelmi sms írásakor, 2007-ben már 26 éves, felnőtt ember.

via GIPHY

Kiemelt kép: RB/Bauer-Griffin/GC Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!