Magyar Péter véleménye azért is erős, mert volt feleségének, Varga Juditnak is köze van az ügyhöz. Az elnöki kegyelemhez ugyanis az éppen aktuális igazságügyi miniszter aláírása is kellett.


A Telex vette észre, hogy Novák Katalin 16 fős tanácsadó testületének egyik tagja, Skrabski Fruzsina egy hosszú bejegyzésben írt a kegyelmi botrányról, és a bejegyzés alatt Varga Judit exe is meszólalt az ügyben.

– írta Skrabski Fruzsina a Facebook-oldalán.

Varga Judit volt férje, Magyar Péter is hozzászólt a témához. A Diákhitel Központ egykori vezetője úgy gondolja, hogy nem kellene egy lapon emlegetni a bicskei gyermekotthon ügyét és a 2006-ban történeteket.

– írta kommentben Magyar Péter.

Magyar Péter véleménye azért is erős, mert volt feleségének, Varga Juditnak is köze van az ügyhöz. Az elnöki kegyelemhez ugyanis az éppen aktuális igazságügyi miniszter aláírása is kellett. Az eset idejében pedig Varga Judit volt az illetékes miniszter.

Mint arról korábban írtunk, Novák Katalin köztársasági elnök 2023. április 27-én kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének, akit azért ítéltek 3 év 4 hónap börtönre, mert tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, mégsem tett semmit, megírt egy hamis vallomást is az egyik gyerek nevében, a hamis vallomást a saját irodájában, a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!