Kollégájukat kirúgták, de nem hátrálnak meg. Egyenlő bánásmódot kérnek a hatalomtól, és közzétették, hány órájukat érintette a polgári engedetlenség.


Mi is megírtuk, hogy újabb tanárt bocsátottak el az állásából, amiért több alkalommal is részt vett a pedagógusok által szervezett akciókban.

A Pécsi Művészeti Szakgimnázium dráma szakos tanárának kedden délelőtt mondtak fel, azonnali hatállyal. A PDSZ azt írta, hogy az említett pedagógus volt az eddigi pécsi akciók egyik szervezője, a pécsi tüntetésen ő konferált.

Információk szerint a kirúgási hullám első vidéki áldozata most azt fontolgatja, hogy peres eljárás keretein belül harcol az igazáért.

A Pécsi Művészeti Gimnázium, Szakgimnázium tanárai bejelentették, hogy folytatják a polgári engedetlenséget. Az öt tanár egyenlő bánásmódot is kért a kedd esti közleményben.

Budapesten ősszel 13 tanárt bocsátottak el polgári engedetlenségi akcióban való részvétel miatt. A kirúgott pedagógusok a Karinthy Frigyes Gimnázium, a Vörösmarty Mihály Gimnázium, az Eötvös József Gimnázium és a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanárai voltak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!