Vivien azt is elárulta, hogy Gusztáv november 10-e óta elvonón van.


Molnár Gusztáv volt felesége úgy tudja, hogy színész ellen azért adtak ki körözést hétfőn, mert többszöri felszólítás ellenére sem jelent meg a bíróságon egy ellene folyó rágalmazási ügyben. Fazekas Vivien a Fókusznak azt mondta, hogy ez „nem könnyíti meg” a gyógyulást a volt párjának.

Molnár Gusztávot a Drága örökösök Szlávenjeként ismerte meg az ország, a sorozat lezárulta után azonban csak negatív hírek érkeznek a színészről.

November eleje óta egy újabb rehabilitációs intézetben szakemberek segítségével próbálja szenvedélybetegségét legyőzni.

Hétfőn pedig bombaként robbant a hír, hogy Gusztáv ellen elfogató parancsot adott ki a rendőrség.

Vivien úgy tudja, hogy Gusztáv többszöri felszólítás ellenére sem jelent meg bírósági tárgyalásokon, ezért keresik most. Azt azonban volt felesége sem tudja, hogy mit takarhat pontosan a rágalmazási ügy.

- mondta Vivien.

Gusztáv korábbi élettársa, Ildikó most nem nyilatkozott. Nyáron azonban azt mondta a Fókusznak, hogy a színész ellen több eljárás is folyik, és a problémái már évekkel ezelőtt kezdődtek. A helyzet azonban elfajult Ildikó szerint: a nő azt állítja, hogy a színész részegen bántalmazta közös kisfiukat.

Vivien azt is elárulta, hogy

„Tegnap este elgondolkoztam ezen a dolgon, hogy vajon, amikor eljutnak hozzá a hírek, hogyan fogja őt ez érinteni. Biztos vagyok benne, hogy nem jó oldalra fogja billenteni szegénynek a gyógyulását. De nagyon remélem, hogy olyan szakértő kezekben van, akik segíteni tudnak neki.”

Vivien szerint volt férje egy évig lesz az elvonón, ami után szívesen találkozna vele, hogy átbeszéljék, min és hol csúszott el a kapcsolatuk. Mint mondta, szeretne Gusztávtól elbúcsúzni, hogy tüskék nélkül mehessenek más-más irányba tovább.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!