Lerántotta a leplet a legnagyobb titkokról az a férfi, akinek két nemi szerve van. Az érdeklődők azt is megtudhatták, hogy működik a „dupla pénisz”.   


Rendkívül ritka genetikai betegséggel, a difalliával, vagyis a pénisz megkettőződésével született egy férfi, aki most a Redditen beszélt életéről – és semmi nem maradt titokban. A „DoubleD*ckDude” néven ismert, szerencsés(?) férfi először arról beszélt, hogy mindkét hímtagja körülbelül egyforma méretű, hat hüvelyk, azaz mintegy 15,2 centi hosszú és mind vizelési, mind szexuális téren működőképes.

A beszélgetés alatt a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy működnek ezek a nemi szervek. „Ha pisilsz, mindkettőből pisilsz? Gondolom, ez nem mindig könnyű” – tette fel a kérdést az egyik érdeklődő. „Van egy izom, ami szabályozza a péniszemet, és a két hímvessző felváltva működik, amikor a kis dolgomat végzem” – érkezett a válasz.

A bátor vendég betekintést nyújtott az erekció kialakulásának folyamatába és mindenkit megnyugtatott, „mindkét szervem működőképes”.

Arra a kérdésre, hogy „gondolkodott-e valaha az egyik eltávolításán”, azt válaszolta: „a tinédzserkorom idején igen, ma viszont már nem” - írta az unilad.com.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!