Jodie Comer három percig bírt színpadon állni, mielőtt lesegítették. A Megszállottak viadalából ismert színésznő alig kapott levegőt a városra telepedő füst miatt.


Szerdán a világ legrosszabb levegőjű városa lett New York, miután az amerikai metropolisz környékét elérte a québec-i erdőtüzek füstje. A városban riasztást adtak ki a levegő rossz minősége miatt, a polgármester azt kérte az emberektől, hogy aki teheti, maradjon otthon.

A városra telepedő sűrű füst a Broadway-t sem kímélte. Jodie Comer színésznő mindössze három perc után fuldokolva szakította félbe egyszemélyes előadását, írja a The Guardian.

„Nem kapok levegőt” – mondta a Megszállottak viadala című sorozat sztárja, mielőtt lesegítették a színpadról. A Deadline beszámolója szerint a színésznő távozása után a közönségnek az mondták, hogy egy beugró veszi át a művésznő helyét az est folyamán.

A Hamilton és a Camelot előadásait is lemondták szerda este, órákkal a függönyzárás előtt a kanadai hatalmas erdőtüzek füstje miatt.

A New York-i levegőhelyzetről néhány órája Casey Neistat, az egyik legismertebb youtuber látványos videóban számolt be. Az infulencer egyébként 1:15-nél véletlenül a Szellemirtók 2. forgatásába is belecsöppent:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!