A színész jelenlegi felesége, Emma Heming-Willis arra kérte a rajongókat, hogy ne terjesszék ezt a hülyeséget.


Korábban felröppent a hír, hogy Demi Moore exférjéhez, Bruce Willishez és családjához költözik, hogy segítsen a demencia súlyos formájával küzdő sztár ellátásában. Azt állították, hogy a két hölgy elhatározta, mindent megtesznek, hogy az egykori akciósztár minél tovább élhessen és tartalmas időt tölthessen el unokájával. Willis és Moore legidősebb lánya ugyanis első babájával várandós.

A betegséggel küzdő színészt a családja - a gyerekei, a jelenlegi felesége, Emma Heming-Willis és a volt felesége, Demi Moore - mindenben támogatja. Egyes bulvárlapok ezt a támogatást azonban szó szerint értették. Névtelen forrásra hivatkozva azt írták, hogy Demi Moore beköltözött Bruce Willisékhez, és ott marad a színész haláláig, hogy ő is részt vegyen a róla való gondoskodásban - írja a Daily Mail alapján a Sassy.hu.

Emma Heming-Willis, Bruce Willis jelenlegi felesége cáfolta a hírt, az Instagram-sztorijában azt írta:

Demi Moore képviselője a Radarnak nyilatkozva azt mondta, hogy a színésznő nem tervezi, hogy hosszabb távon a volt férjénél marad.

A pletyka alapja az lehetett, hogy a covid-járvány idején Bruce Willis Demi Morre-ral és felnőtt gyermekeikkel együtt az idahói Sun Valleyben töltötték az időt. Emma is csatlakozott volna, ám orvoshoz kellett vinnie a gyerekeit, ezért elhalasztotta az utazást.

Emma Heming-Willis egy Instagramon közzétett videóban hívta fel a figyelmet a frontális lebenyi demenciára, valamint azokra, akik az ezzel küzdő betegeket ápolják. Azt ígérte, hogy a "dühét, fájdalmát és gyászát" valamilyen hasznos dologba fogja becsatornázni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!