Végül megtalálta az igaz szerelmét, akivel már az esküvőjét tervezi – Nigériában. Egy látnok kézrátétellel jósolja majd meg nekik, milyen közös élet vár rájuk.


Lapite Oludayo, vagy ahogy mindenki ismeri, Fekete Pákó, hosszú évek kihagyása után tér vissza a képernyőkre, ugyanis idén a Farm VIP versenyzője lesz. Pákó évekig eltűnt a médiából, most pedig a Story magazinnak mesélt arról, miért vonult vissza a showbizniszből és hogyan alakult az élete azóta.

– vallotta be őszintén az 55 éves celeb, aki nehezen viselte a mellőzöttséget.

Pákó elárulta, hogy amikor nem hívták se fellépni, se szerepelni, anyagi tartalékai elfogytak, és mély depresszióba esett.

– mesélte a korábban a bulvársajtó egyik állandó szereplője.

Végül a párja, Gyöngyi húzta ki a mélypontról, akivel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg.

– mondta el Pákó, aki a találkozásukat egy barátjának köszönheti, aki egy üveg pálinkát akart átadni neki, Gyöngyi segítségével. „Számot cseréltünk, majd azon kaptuk magunkat, hogy szinte mindennap beszélünk” – emlékezett vissza, hozzátéve, hogy bár a pálinka sosem került elő, lett egy jó csaja, aki kihúzta a gödörből.

Gyöngyi egyébként általános iskolai tanító, és Pákó bevallása szerint ő volt az, aki segített neki talpra állni, újra dalokat írni és fellépéseket vállalni. Ma már ismét rendszeres vendég esküvőkön, születésnapokon és falunapokon.

– mondta Pákó, aki most már boldogan éli mindennapjait.

Pákó és Gyöngyi már a házasságot is tervezik, és Nigériában, tradicionális afrikai öltözetben szeretnék megünnepelni a nagy napot. „Egy látnok is részt venne a szertartáson, aki kézrátétellel megjósolja, milyen közös élet vár ránk” – osztotta meg terveit Pákó, aki úgy érzi, párja szó szerint megmentette az életét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!