A férfi szerint 7 évvel ezelőtt a színésznő elgázolta, majd segítségnyújtás nélkül odébbállt. 300 ezer dollárt kér tőle.


Pénteken hallgatták meg tanúként Gwyneth Paltrow-t abban a polgári perben, amit egy 76 éves férfi indított ellene, mert állítása szerint a színésznő nekiütközött egy sípályán és segítségnyújtás nélkül tovább állt. Paltrow azonban azt állítja, hogy pont a férfi gázolta el őt, és ő is pert indított.

Terry Sanderson szerint Paltrow a pályán neki ütközött, a baleset után pedig a síoktatójával együtt egyszerűen odébb állt. A férfinek a baleset miatt eltört négy bordája és megsérült a koponyája is.

A Hollywood Reporter tudósítása szerint a színésznő a Park Cityben tartott pénteki tárgyaláson azonban azt állította, hogy pont Sanders ütközött neki. Paltrow-t arról is megkérdezték: tisztában van-e azzal, hogy ha egy sípályán valakivel ütközik, akkor meg kell adnia a nevét és az elérhetőségét a balesetben érintett személynek? Erre a színésznő azt mondta, ezt nem tudta, de az oktatója jelezte neki, hogy menjen tovább, ő majd megadja az adatait.

Paltrow-t azzal is megvádolták, hogy a baleset után nem mutatott együttérzést. Ő ezt azzal magyarázta, hogy

Egy ponton Sanderson ügyvédje arra is engedélyt kért, hogy a színésznő konkrétan eljátssza a balesetet a tárgyalóteremben, de ehhez a bíró nem járult hozzá.

A perben eddig már nagyon sok tanút meghallgattak, akik főként egészségügyi szakértők voltak, és arra összpontosítottak, hogy Sanderson pontosan milyen sérüléseket szenvedett, illetve, hogy valóban ezek vezettek-e az egészségügyi problémáihoz.

Paltrow szerint a férfi csak ki akarja használni, hogy ő egy ismert, gazdag ember.

„Nagyon sajnálom őt. Úgy tűnik, nehéz élete volt. De nem én okoztam a balesetet, így nem lehetek hibás semmiért, ami később vele történt” - mondta egy ponton a színésznő.

Sanderson eredetileg 3,1 millió dolláros kártérítést követelt a színésznőtől, ezt azonban később 300 ezer dollárra csökkentette.

ő jelképes 1 dollárt, plusz a jogi költségeket kérte a bíróságtól.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!