Néhány napja Orbán Viktor, a szigorú járványügyi korlátozások keretében arról is beszélt, hogy a következő időszakban esküvőt csak lagzi nélkül, kizárólag a tanúk és közeli hozzátartozók jelenlétében lehet tartani.

Az RTL Klub Híradójának nyilatkozó esküvőszervezők most arról beszélnek, nem csak a jegyespároknak, a szolgáltatóknak is megterhelő az esküvőket is érintő újabb korlátozás. Ez volt az első hétvége, amikor már csak a szűk család vehetett részt a szertartáson. Lagzikat pedig már nem is lehetett tartani. Így annak, aki erre a hétvégére tervezte az egybekelést, alig pár napja volt eldönteni, mitévő legyen.

Az Esküvői Szolgáltatók Egyesülete szerint sokakat érint a mostani szigorítás, mert az első hullám miatt éppen mostanra szervezték a családi programot.

Volt olyan szolgálató, amelyik tavasszal az esküvők online közvetítését találta ki megfelelő menekülőútnak, de ebben a helyzetben mindenkinek kreatívan kell állni a feladathoz. Mármint azokban az esetekben, amikor a pár nem mondja le az egybekelést, bízva abban, hogy tavasszal már nem kell újra eltolni az időpontot.

hirdetés

Az RTL Híradó teljes riportja:



hirdetés