Összegyűjtöttünk hét szuper szálláshelyet Magyarországon, ahol garantáltan felejthetetlen élmények várnak.


Hova utazol idén nyáron? Felfedeznél egy újabb helyet az országban, vagy van bevált úti cél, ahova bármikor szívesen visszatérsz? Ha az idei nyaralás még a tervezési fázsban van és tanácstalan vagy, hogy hova utazzatok, ez a lista segíteni fog. Mutatjuk is, melyik az a hét szuper szálláshely Magyarországon, ahol garantáltan felejthetetlen élmények várnak, akár a családdal, akár a barátokkal tervezel kiruccanást.

Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház, Tata

Ha olyan helyre mennétek, ahol a gasztroélményt összeköthetitek egy kirándulással, akkor mindenképp tudjuk ajánlani Tatát és a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházat.

Álomszerű, ahogy a mai látványos eredményt hozó terveket sikerült összhangba hozni a műemlékvédelmi megkötésekkel. Az egykori vízimalmok maradványai alig négy és fél év alatt, 2021 júliusára olyan egyedi komplexummá alakultak át, amely ugyan ténylegesen tartalmaz több évszázados elemeket, összhatása mégis abszolút korszerű.

A Malom és Kacsa klasszikus bisztrókonyhát visz, és az étlapot olyan ügyesen állították össze, hogy mindenki találhat rajta több számára kedves fogást is, legyen húsimádó, vagy éppen a spektrum ellentétes oldalán elhelyezkedő vegán. Neves chéf-ük garantálja a kulináris élményeket – legyen szó svédasztalos, tálszervizes vagy tányérszervizes tálalási módról. Kellőképpen bő a választék, a zöldségek saját termesztésűek, a szószok, szörpök ott, helyben készülnek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!