A fiú egyelőre megbánást sem mutat, sokkal jobban érdekli, milyen reakciókat váltottak ki tettei. Közben hatalmas tüntetések kezdődtek Szerbiában.


Nem keresi a kapcsolatot a szüleivel az a 13 éves fiú, aki múlt héten nyolc diáktársát és egy biztonsági őrt gyilkolt meg egy belgrádi általános iskolában.

A belgrádi Blic című lap arról számolt be, hogy a kamasz továbbra sem mutat semmilyen megbánást. A gyermekpszichiátrián kezelt tizenévest az foglalkoztatja, hogy mikor engedik ki, és hogy milyen reakciókat váltott ki a tette.

Eközben a szerb fővárosban tüntetést tartottak az iskolai erőszak ellen, mivel az elmúlt héten összesen 16-an haltak meg két ámokfutó mészárlásában. A több ezer ember, aki a szerbiai parlament épületétől a kormány épületéig tartó sétával tiltakozott, a kormány és a köztársasági elnök távozását követelte hétfőn, mert véleményük szerint az ország vezetése nem megfelelő módon reagált a múlt héten történt iskolai és utcai lövöldözésre. A gyilkosságok nyomán eddig a szerb oktatási miniszter mondott le.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!