Nagyon úgy tűnik, hogy a Brooklyn Netsnél fel kell állítani egy olyan meccstervet, amiben nem szerepel Kyrie Irving. Az NBA egyik legtechnikásabb irányítója ugyanis továbbra sem kér a koronavírus elleni oltásból, sőt a közösségi oldalakon olyan bejegyzéseket lájkolgat, amelyekben a vakcinát egy sátáni terv részének tartják.

Az észak-amerikai kosárlabdaliga ugyan nem teszi kötelezővé az oltást, azonban a helyi rendelkezések szerint San Franciscóban és New Yorkban csak oltottan lehet sportolni a fedett létesítményekben.

Ez a Golden State Warriorst, a New York Knickst és a Brooklyn Netset érinti. Ha Irving továbbra sem oltatja be magát, akkor sem az edzéseken nem vehet részt (a klub nem akar a városon kívül készülni), és a hazai mérkőzéseket is ki kell hagynia, így a vezetőknek lassan el kell dönteniük, hogy az irányítót csak az idegenbeli méeccseken vetik be, vagy kiültetik a teljes idényre.

Kapcsolódó

Már kétszer elkapta a koronavírust, de nem kér az oltásból a focista

Azt mondja, mindenkinek a saját döntése, mit tesz a testével.

A liga és a játékos-szakszervezet közti egyezség alapján az a játékos, aki az oltás hiánya miatt nem lép pályára, mérkőzésenként kénytelen lesz lemondani a fizetése egy bizonyos részéről. A szezonban 34,9 millió dollárt kereső Irving esetében ez a hazai meccseken 381 ezer dollár, 118,7 millió forint lehet. Ha mind a 41 hazai találkozót kihagyja, 15,6 millió dollártól eshet el a szezon során.

A 29 éves, a Cleveland Cavaliersszel 2016-ban bajnok Kyrie Irvingnek már korábban is voltak vitatott ügyei, 2017-ben például azzal állt elő, hogy a Föld lapos.

Egy összeállítás Irving legszebb megmozdulásaiból az előző szezonból:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!