Samantha Goff megosztott néhány titkot az egykori munkájáról, és elmondta a tapasztalatait is.


Elárulta az egykor eszkortként dolgozó Samantha Goff, hogyan csábította vissza újra és újra a férfiakat az ágyába. Ugyanakkor szerinte nem a szex az első számú oka, hogy valaki több ezer dollárért eszkortot fogad.

Az egykor Samantha X néven dolgozó nő Ausztrália egyik legismertebb eszkortja, és már két könyvet is írt az ügyfelek történetei alapján. Goff legutóbb a magabiztosság fontosságáról beszélt:

Az egykori eszkort emellett azt tanácsolta a nőknek, hogy ne kérjenek bocsánatot a testük miatt, és ne hívják a figyelmet azokra a testrészeikre, amiket nem szeretnek magukon.

„Fogadd el magad, bocsánatkérés nélkül. Semmi sem indítja be jobban a férfiakat, mint egy magabiztos nő” - tette hozzá Goff. Szerinte az is fontos, hogy a nők ismerjék a testüket, mert ha nem tudják, mi indítja be őket, akkor a férfiak sem fogják tudni.

Goff a „mocskos beszéd” kapcsán azt is elárulta, hogy tapasztalatai szerint az „minél finomabb, annál szexibb”.

„Képzelj el egy szexi forgatókönyveket, fess egy képet a fejében, és lassan építsd fel a feszültséget” - tanácsolta Samantha.

Ugyanakkor szerinte a közvélekedéssel ellentétben a férfiaknak a fizikai együttlét helyett fontosabb a kapcsolódás és az érzelmi intimitás.

(Forrás: Daily Mail, rtl.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!