Azért még így is maradt neki egy 16 fős gép. A popsztárt folyamatosan támadják a magánrepülőzései miatt.


Már csak egyetlen magánrepülőgépe maradt Taylor Swiftnek, írja a New York Post. Az énekesnő január 30-án eladhatta a Dassault Falcon 900-asát, ami 2009 óta volt tulajdonában.

Az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) is megerősítette az adásvételt, vagyis azt, hogy a Swift nashville-i cégével azonos címre bejegyzett SATA LLC helyett már egy missouri vállalkozás nevére került át a repülőgép. Az nem derült ki, hogy az újonnan 44 millió dollárba (közel 16 milliárd forint) kerülő, 12 személyes Dassault Falcon 900-as mennyiért cserélt gazdát.

A Dassault 7X-et használja többek között éppen zajló japán koncertjei során. Az énekesnő szerdától szombatig minden este Tokióban lép fel, de vasárnap már Las Vegasban lesz, mert amerikaifocista párjának csapata, a Kansas City Chiefs a Super Bowlban játszik. Swift pedig korábban megígérte, hogy ha törik, ha szakad, ott lesz a nagydöntőben, hogy személyesen szurkolhasson Travis Kelce-nek. A rajongók szerint a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy Swift a szombati koncert után bérelt repülőgéppel tér vissza az Egyesült Államokba.

Napjaink első számú popsztárját folyamatos támadások érik az állandó repülőzés miatt.

tavaly pedig az amerikai turnéja során több mint 166 órát töltöttek a levegőben a repülőgépei.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!