Szerinte a Facebookon lehet felszedni a középkorú nőket. Esze ágában sincs hosszútávú párkapcsolatba bonyolódni. Túlságosan élvezi a fiatal pasikkal randizást.


A húszas éveikben járó pasikra bukik egy 52 éves nő, akinek esze ágában sincs ezen változtatni, írja a The Sun. Patsy Mennuti inkább megosztja tapasztalatait a TikTokon, amit fricskának szán a trolloknak, akik szerint túl öreg ahhoz, hogy fiatal pasikkal randizzon.

A magát csak ragadozónak tekintő nőnek esze ágában sincs hosszútávú párkapcsolatot kialakítani senkivel, mert túlságosan élvezi, hogy mindig más fiatal férfit csíphet fel szex céljából. Patsy egy ideje annyira rápörgött a randizásra, hogy már a Tinderről is négyszer tiltották ki.

Sokan például azt hitték az online társkeresőn, hogy csalóval van dolguk, ezért jelentették is. Nem hitték el, hogy a közösségi médiában látott nő van a profil mögött.

A középkorú nő olyannyira vállalja magát, hogy az egyik bulin „Cougar” (Ragadozó) feliratú sapkát viselt. Emiatt sokan be is szóltak neki az interneten és azt mondták, hogy bezzeg ha ezt egy férfi csinálná. Mások szerint egyszerűen „szomorú és szánalmas”, amit Patsy művel. Rengetegen a nő pártját fogják ugyanakkor, akik szerint nem érdemes foglalkozni a trollokkal.

Patsy szerint a legjobb hely jelenleg az idősebb nők levadászásra a Facebook Dating. Erről nemrég videót is posztolt közösségi oldalára, ahol elmondja a legfontosabb trükköket a hozzá hasonló korú nőkre vadászóknak:

@hellacougar

♬ 4-minute training gym sound(955942) - YOUNG MO


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!