Most az egész település és a Máltai Szeretetszolgálat próbál segíteni Anetten és a gyerekein. A szomszédban egy rendezetlen körülmények között élő család lakott.


Otthon nélkül maradt négy kiskorú gyermekével egy fiatal édesanya, miután a házuk a szomszéd hibájából lakhatatlanná vált. Sütő Anették a Pest megyei Csörög településen éltek egy ikerház hátsó részében egészen múlt hét péntekig. Az épület első részében keletkezett tűz – minden jel szerint a másik tulajdonos hibájából, és teljesen átterjedt hozzájuk. Az édesanya tavaly november óta egyedül neveli négy gyermekét: a 13 éves Jonatánt, a 11 éves Jázmint, a 9 éves Joachimet és a mindössze 9 hónapos Ráhelt. Most fogalma sincs, hogyan kezdhetik újra az életüket.

– idézte fel a drámai pillanatokat a 34 éves Anett.

Az 53 négyzetméteres házban a kutyájukon és az iratain kívül minden megsemmisült. Amit a tűz megkímélt, azt a víz tette használhatatlanná, mivel a tűzoltók az ő lakrészükön keresztül oltottak. A gyerekek ruhái, játékai mellett az összes elektronikai berendezés és a laptopok is tönkrementek. „Először még bíztam benne, hátha csak a tető sérült, de amint az oltás után benéztem a házba, teljesen összeomlottam… Mindenünk, az egész életem odaveszett. Nem látom még a kiutat jelenleg” – mondta elkeseredetten.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!