Nyomoznak a rendőrök négy kameruni játékos után, akik a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság alatt tűntek el, írta az MTI. A hatóság közlése alapján a kameruni küldöttség csütörtökön jelentette be a kézisek eltűnését, de elsőre nem volt nagy rémület, mert a játékosok szobáiban semmilyen dulakodásnak nem volt nyoma.

Mivel azonban semmilyen személyes holmijuk sem maradt hátra, a jelek szerint önszántukból távoztak a szálláshelyükről.

A sportvilágban nem egyedi eset, hogy sportolók, versenyzők nagy esemény közben hagyják el honfitársaikat, és kérnek menedékjogot a rendező országtól arra hivatkozva, hogy hazájukban rosszak az életkörülmények. Így tett az a hét kameruni sportoló is, aki a 2012-es, londoni olimpia idején tűnt el.

A vb csoportkörében Kamerun három vereséget szenvedett az oroszoktól, a szerbektől és a lengyelektől. Az alsóházi rájátszásban eddig Angolávtól 35-24-re kikapott, ezt követően pedig Üzbegisztánnal és Iránnal találkozik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!