Ott talált ugyanis még egy kis szabad helyet magán. Az arcát egyelőre szabadon hagyja.Tetoválási tanácsai követőinek azért kicsit meggondolandók...


Becky Holt, akit évek óta Nagy-Britannia legtetováltabb nőjeként ismernek, újabb tetoválásokat csináltatott – számolt be róla a Daily Star.

Nemrég egy videót töltött fel Instagram-oldalára, amelyen az látható, amint farpofái belső felületét tetoválják. A tetoválási folyamatot megörökítő videó gyorsan elterjedt a közösségi médiában. Holt humorosan megjegyezte, hogy akik hasonló tetoválásra vágynak, azoknak néhány tanácsot adna: ne viseljenek tangát, ne üljenek le, és ne menjenek vécére egy ideig. Ezek betartásával minden rendben lesz.

Becky Holt (@becky_holt__) által megosztott bejegyzés

Holt már korábban is elhíresült a tetoválásai miatt, melyek szinte az egész testét beborítják. Minden egyes tetoválás mögött egy-egy történet rejlik, amelyekkel szívesen büszkélkedik a közösségi média felületein is. Az új tetoválások pedig tovább növelik hírnevét és követőtáborát.

– mondta korábban. Holt szenvedélye a testművészet iránt úgy tűnik, határtalan, és mindig talál újabb helyeket, amelyeket díszíthet.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!