Hiszek a protokollban, ez számomra nem egy Twitter-üzenetet ér meg, és azt sem értem, miért Novák Katalin tette közzé. Még mindig erősen kapaszkodom abba a ténybe, hogy Hölvényi György személyében a KDNP benn maradt az Európai Néppártban.


- mondta Navracsics Tibor volt uniós biztos Fiala János Keljfeljancsi című műsorában. Navracsics szerint ezzel a Fidesz azt a pártcsaládot hagyta el, amely neki a legfőbb identitása.

Szinte mindent át kell fogalmaznom magamban, egy új identitás nem alakul ki egyik napról a másikra. Hogyan értelmezzem a Fidesz helyét az európai politikában? Ki vagyok én a Fideszben? Döntési helyzetben vagyok-e?

- mondta Navracsics. Arra a kérdésre, hogy megfordult-e a fejében, hogy átlép a KDNP-be, igennel válaszolt.

Navracsics Tibor azt is elmondta, komoly önvizsgálatot tart, vajon mindent megtett-e, hogy pártja a néppárt tagja maradjon. "Úgy érzem, ami tőlem telhető volt, annak idején mindent megtettem, hogy elsimuljanak a néppárt és a Fidesz közötti konfliktusok. Öröm az ürömben, hogy nem akkor történt a szakítás, amikor uniós biztos voltam."

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le! Az Európai Unió legfontosabb politikai eseményeiről hetente értesülhetsz hírlevelünkből.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kedves Olvasónk!

Már csak egy kattintásra van szükség, hogy megerősítsd feliratkozási szándékodat! Amennyiben nem kapod meg megerősítő e-mailünket, kérünk, ellenőrizd a levélszemét mappádat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!