24 órás megfigyelés alatt tartják, és műtéteken esik át a budapesti Bethesda Gyermekkórház intenzív osztályán. A szülők és a kislányuk is életveszélyes, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek.


A budapesti Bethesda Gyermekkórház intenzív osztályán küzdenek annak a 9 éves kislánynak az életéért, aki szüleivel együtt életveszélyesen összeégett, amikor a földbe csapódott és felrobbant két pilóta gépe a börgöndi repülőnapon.

A Tények által bemutatott felvételen látszik és hallatszik is, amint egy kisfiú ordít a szülei után.

A szülők és a kislányuk is életveszélyes, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek, a 9 éves gyerek életéért azóta is küzdenek a gyermekkórház égési osztályán. Orvosa, dr. Rácz András plasztikai sebész elmondta, hogy

A Tények úgy értesült, hogy az életveszélyesen összeégett kisgyereket naponta többször műtik, még válságos az állapota.

A bombaként becsapódó gép lángjai az orvos szerint mély égési sérüléseket okoztak, a robbanás miatti légnyomás pedig belső károsodást, nem kizárt, hogy a tüdő is sérülhetett, ugyanis a sérült forró levegőt, égésterméket, toxinokat szívhatott a tüdejébe.

A kislány 10 éves bátyja is megsérült, ő a székesfehérvári kórházba került, de már jobban van, hazaengedték. A szülők nagyobbik, 20 év körüli fia az információk szerint nem volt velük.

Az édesanya kézbesítőként, férje buszvezetőként dolgozik, a család itt egy Somogy megyei kis településen él, a falubelieket megrendítette a baleset.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit, halált okozó légi közlekedés veszélyeztetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!