Újabb egykori áldozat vallott arról, mit művelt vele Jeffrey Epstein, aki ráadásul kulcsszerepet játszhat majd a szexuális bűnöző egykori barátnőjének bírósági ügyében.

Annie Farmer csak 16 éves volt, amikor Ghislaine Maxwell beszervezte őt a milliárdos üzletember Új-Mexikó állambeli ranchére. Nővére, a művészeti szakon végzett Maria Epsteinnek dolgozott 1995-ben New Yorkban, és állítása szerint

egyszer hallotta, ahogy Maxwell úgy hagyja el a villájukat, hogy "el kell mennie lányokat szereznie Jeffreynek".

Később Epstein rábeszélte Mariát, hogy vigye New Yorkba a húgát, Annie-t a család arizonai otthonából. A férfi azt mondta Farmer édesanyjának, hogy középiskolásoknak szervez egy tanulmányi összejövetelt, a lányt pedig majd Maxwell fogja kísérgetni, ő lesz a gardedámja. A pár még ki is fizette az utat Annie számára, aki 1996 tavaszán meg is érkezett a Zorro ranchre, ám ott rajta kívül nem volt egy diák sem.

hirdetés

Annie szerint Epstein barátnője nagyon kedvesen, barátságosan viselkedett vele, elhalmozták ajándékokkal és elvitték moziba is. Miközben azonban a sorukra vártak, Maxwell kissé lehúzta Epstein nadrágját, és folyamatosan becézgették egymást Annie előtt. A perdokumentumok szerint azért, hogy a lány számára normális legyen a szexuális viselkedés. Amikor visszatértek a ranchre, Maxwell arra kérte, hogy Annie-t, hogy vetkőzzön le és feküdjön le egy masszázsasztalra, majd elkezdte fogdosni az intim testrészeit. Másnap reggel Epstein bement Annie szobájába és szexuálisan zaklatta őt.

"Annie nagyon félt és szorongott. Csak egy gyerek volt egy óriási ranchen, távol a családjától és elzárva mindenféle segítségtől"

- írják a dokumentumban.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés