A becsapott emberek szerint a tulajdonosok már tudhatták, hogy baj lesz. Ennek ellenére elvették a milliós befizetéseket a Maldív-szigeteki utakra.


Másfél évvel a Lagun Travel csődje után is futnak a pénzük után az utazási iroda ügyfelei, írja a Blikk. Az egzotikus utakat kínáló iroda 2022. augusztus 25-én jelentett csődöt, ami előtt nem sokkal fizetett be egy tíznapos, Maldív-szigeteki vakációra Herenik Olivér, aki a párját szerette volna meglepni a különleges úttal.

„Augusztus 8-án rendeltük meg az utat, ami 1890 euró, körülbelül 740 ezer forint lett volna fejenként, de mivel egy összegben fizettünk, kaptunk 500 euró, vagyis 195 ezer forint kedvezményt, ami azért elég jelentős árengedmény. A csődről a hírekből értesültem, talán ez volt az a pont, amikor rádöbbentem, csúnyán átvertek minket. Összesen 3280 eurót, azaz több, mint 1 millió 200 ezer forintot buktunk el. Természetesen írtunk az irodának levelet, az egymondatos válaszban megerősítette számunkra, hogy valóban becsődölt, és hogy a kártérítés ügyében később felveszi valamelyik munkatárs velünk a kapcsolatot. Aztán eltűntek...”

Zsuzsa korábban többször is utazott már a Lagunnal, de soha nem volt semmi gond. Ezért is érte hidegzuhanyként a csőd híre.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!