Nánási Pál egyik ártalmatlannak tűnő fotója alatt kitört a kommentcsata, miután néhányan a képen megjelenített reklámok miatt panaszkodtak. A fotós beszállt a szópárbajba és elmondta, hogy csak olyan dolgokat reklámoznak, amit egyébként is szeretnek és szerinte különben sincs semmi gond az ilyen tartalmakkal.

Tatár Csillát, Mádai Vivient, és Ördög Nórát is melltartóra vetkőztette Nánási Pál

Fehérneműt reklámoznak együtt.

A szép megfogalmazás nem sokat segített, ezért Nánási második körben viccesre vette a figurát és kiparodizálta a saját helyzetét.

húúú ezt még nagyon hosszan tudnám mondani. Kb. 20 éve forog az életem a reklám körül és nagyon sokat változott a világ azóta is. Nekem semmi furcsa nincs a reklámban. Sőt még akt fotókat is csináltam sokat. Bár ennek semmi köze a reklámhoz. Vagyis csak annyiban igen hogy volt idő amikor a meztelenség volt a legerősebb reklám erő. Húú, na látom velem sok baj van. Én csak egy puncifotós vagyok aki elvette az Ördög Nórát aztán nagy lett a pofája. Szóval ez hosszú és én meg nem tudok írni, mert az ujjam az exponáló gombhoz szokott????Bár egy jó Samsung-on jól esik a pötyögés????????????(vicc volt), de tényleg????

- írta a fotós.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés, Ápr 18., 2019, időpont: 1:21 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@ordognora


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!