Az idei bejárás fő célja, hogy frissítsék a Utcakép városokról és azokat összekötő utakról készített fotóit.


Csütörtöktől újra felbukkannak a magyar utakon a Google Utcakép autói. A következő hónapokban többek között Sopront, Szekszárdot, Mezőtúrt, Szentest, Tapolcát, Karcagot, Baját és Miskolcot is érinteni fogják.

A Google Magyarország közleményében azt írta, hogy

A szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók virtuálisan bárhonnan felkereshetik a magyar városok többségét, ezzel együtt pedig meglátogathatnak számos kulturális nevezetességet, például kastélyt és várat, illetve közelebbről is megtekinthetik az országban található nemzeti parkokat és egyéb természeti csodákat.

Magyarországon 2013 óta elérhető a Google Utcakép szolgáltatása. Azóta a helyi képanyagot rendszeresen frissítik, hogy az a lehető legpontosabban tükrözze a valóságot.

A szolgáltató a személyes adatok védelme érdekében a képeken elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat. Azonban a további részletek elhomályosítására a felvételek közzétételét követően is lehetőséget kínálnak. Ezt a képek jobb alsó sarkában található „Hiba bejelentése” gombra kattintva lehet igényelni.

beleértve az Antarktiszt és az Északi-sarkvidéket is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!